22bet stavnica

Informacije o stavnici 22bet:

22bet Stavnica je ustanovljena v Rusiji, predvsem za trg Rusije in sosednjih držav, a so zelo hitro spremenili svoj fokus in sedaj ciljajo tako na evropsko kot tudi na svetovno tržišče. Stavnica 22bet ima stavniško licenco države Curacao, kakor tudi večina spletnih stavnic, zaradi nižjih davkov. Poleg kakovostne ponudbe stav na raznorazne športe, po čemer ta ruska stavnica v prvi vrsti izstopa iz velikega števila drugih stavnic, se lahko 22bet prav tako pohvali z izjemno velikim številom načinov plačila, odličnimi bonusi za nove uporabnike, kot tudi z raznimi promocijami za obstoječe igralce. Spletna stavnica 22bet je prevedena v več kot 50 jezikov. Celotna stran je na voljo v hrvaškem, bosanskem in makedonskem jeziku. Podpora uporabnikom je na voljo 24 ur na dan. V kolikor imate kakšno vprašanje ali potrebujete hitro pomoč, lahko zanjo zaprosite preko klepeta v živo. Na voljo je tudi podpora preko e-maila. Pozitivna stvar je tudi to, da so igralci s teh prostorov dobrodošli. Podpirajo vplačila s strani igralcev iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Slovenije, Makedonije ter ostalih držav iz regije. Za začetnike je spletna stavnica 22bet odlična izbira, saj je zelo podobna lokalnim stavnicam in preprosta za uporabo.

 

Kako odpreti račun v stavnici 22bet?

Odprtje računa je zelo preprosto in hitro. Potem, ko obiščete začetno stran in izberete jezik, registracijo začnete tako, da kliknete na gumb "Registracija", ki se nahaja na vrhu strani z desne. Potem izpolnite obrazec in končate s klikom na gumb "Registracija". Na koncu svojo registracijo potrdite preko povezave, ki jo boste prejeli na e-mail, ki ste ga uporabili v procesu registracije. Ko ste to izvedli, nakažite sredstva in lahko začnete s stavami.

 

Kako izvesti vplačilo denarja v stavnici 22bet?

Vplačilo sredstev na svoj račun lahko izvedete preko vseh najbolj priljubljenih plačilnih sredstev kot so kreditne in debetne kartice (Visa, Mastercard), s priljubljenimi elektronskimi bankovci, preko Neteller-ja, Skrill-a, Payeer-ja, Web Money-a, e-pay-a, EcoPayz-a ali Bitcoin-a. Minimalno vplačilo na vaš račun v tej stavnici je samo 1€.

 

Kako izplačati denar iz stavnice 22bet?

Izplačilo denarja iz spletne stavnice 22bet lahko izvedete preko kreditne ali debetne kartice (Visa, Mastercard). Izplačilo lahko izvedete tudi preko Neteller-ja, Skrill-a, EcoPayz-a ali Bitcoin-a. Minimalno izplačilo je prav tako 1€.

 

ŠPORTNA STAVNICA 22BET

22bet stavnica

Ponudba stav stavnice 22bet:

Športne stave: Stavnica 22bet vam dnevno ponuja veliko različnih stav na vse vrste športov. Vse, kar ima stavnica 22bet v ponudbi, lahko vidite na naslovni strani. S klikom miške na šport se vam bo na levi strani odprl meni z imeni lig ali določenega športnega dogodka. Kar se tiče najpopularnejšega športa za stave, nogometa, so zastopane skoraj vse evropske lige, celo tiste, ki jim rečemo male lige. Poleg nogometa, obstajajo še tenis, hokej, rokomet, košarka, baseball, ameriški nogomet, rugby, moto šport, pikado, snooker, zimski športi, kriket, golf in drugi. Tukaj so tudi stave, ki se ne nanašajo na šport, kot so politika, finance in zabava. Poleg stav na izid tekme (1X2) je mogoče staviti tudi na polčas/konec, na zadetke (0-2, 3+), točen rezultat, kdo bo vodil v polčasu, v katerem polčasu bo padlo več golov, lahko pa se igra tudi dvojna priložnost. Ponudba ameriških športova za stave je prav tako dobra in standardna za spletne stavnice, kar pomeni, da lahko stavite na izid neke tekme s handicapom ali brez, možno je staviti na število doseženih košev, na učinek posameznih igralcev itd. Teniška ponudba je prav tako bogata in omogoča tudi stave na število setov, število izvedenih gemov. Tu so tudi stave v živo, stave preko mobilnega telefona kot tudi stave na konjske dirke. Ponudba stav na priljubljene lige in tekme pokriva preko 1500 različnih vrst stav na tekmo.

Stave v živo 22bet: Spletna stavnica 22bet ima v ponudbi tudi stave v živo, kar je ena od boljših stvari, ki jih ponuja ta stavnica. Vsakodnevno imajo v ponudbi veliko število športov, fokus pa je spet na nogometu in priljubljenih evropskih športih; lahko stavite na tenis, košarko, rokomet, hokej in odbojko. Za začetnike je konzola stavnice 22bet za stave v živo še posebej dobra, saj je zelo pregledna in enostavna za uporabo, pokriva pa vse vrste stav.

22bet mobilne stave

Stave 22bet prek mobilnega telefona: Uporabniki lahko vsak dan stavijo na tisoče dogodkov, ne glede na to, kje se nahajajo. Stave preko mobilnega telefona so na voljo na vseh priljubljenih pametnih napravah in tabličnih računalnikih: Android, iPhone (iOS), Windows, BlackBerry. Za zdaj so na voljo športne stave, stave v živo, kot tudi kazino z najsodobnejšimi igrami na igralnih avtomatih. Ena od redkih mobilnih strani, ki je prevedena v hrvaški in makedonski jezik! Mobilna stran je zelo enostavna in pregledna.

 

BONUS SPLETNA STAVNICA 22BET

22bet vsem novim uporabnikom daje 100% bonusa na prvo vplačilo. Bonus znaša do 122€. Da bi dobili bonus, se morate registrirati v stavnici 22bet in izvesti prvo vplačilo (minimum 1€). Vaše vplačilo se bo avtomatično podvojilo vse do 122€, poleg tega pa dobite še 22 bonus točk, ki jih lahko izkoristite v športni stavnici. Pravila za izplačilo: 5x vložiti vplačani znesek in bonus v športni stavnici v roku 7 dni na combo stave, pri čemer morajo imeti najmanj 3 dogodki koeficient 1.40 ali večji.

 

Posebnosti stavnice:

- Stavnica 22bet je prav tako ena od stavnic, ki ima stran prevedeno v hrvaški, bosanski in makedonski jezik, kar je prednost za tiste, koji ne obvladajo angleškega jezika.
- Izredno atraktiven bonus dobrodošlice.
- Veliko število načinov plačila.
- Pregledna in bogata ponudba za stave v živo.
- Uporaba stavnice in programa za stave sta zelo preprosta in pregledna.
- Minimalni znesek za vplačilo neke stave je 0.2 €.
- Reload bonus: 100% bonusa na vplačilo ob petkih, do maksimalnega zneska bonusa v višini 100 €. Pravila za izplačilo: 3x vložiti vplačani znesek in bonus v športni stavnici v roku 24 ur na combo stave, pri čemer morajo imeti najmanj 3 dogodki koeficijent 1.40 ali večji.

 

Ostalo:

Zasnova strani je zelo dobra. Gre za klasično zasnovo strani, kjer se meni s ponudbo nahaja na levi strani, stavni listek pa je vedno viden na desni strani, medtem ko se ponudba stav prikazuje na sredini. Možna je izdelava različnih sistemskih stav. Strani nimajo težav s hitrostjo, navigacija pa je preprosta, tudi za začetnike.

 

PREGLED SPLETNE STAVNICE 22BET

Singli: Da
Način vplačila: Debetne in kreditne kartice (Visa, MasterCard), Neteller, Skrill, Payeer, Web Money, e-pay, EcoPayz ali Bitcoin.
Minimalno vplačilo: 1€
Maksimalno vplačilo: Brez omejitev.
Stroški vplačila: Brez provizije.
Način izplačila: Debetne in kreditne kartice (Visa, MasterCard), Neteller, Skrill, EcoPayz ali Bitcoin.
Minimalno izplačilo: 1€
Maksimalno izplačilo: Brez omejitev.
Stroški izplačila: Brez provizije.
Minimalno vplačilo na listek: 0.20€
Maksimalno vplačilo na listek: Brez omejitev.
Maksimalni dobitek: 50.000€
Valute: EUR, USD, GBP, RUB, HTG, UAH, BYR, KZT, KGS, AZN, MDL, GEL, AMD, TMT, TJS, PRB, TRY, MNT, Micro-Bitcoin, COP, XAF, BRL, CNY, IRR, CLP, PEN, ARS, VEF, MXN, UYU.
Jeziki: Angleški, hrvaški, makedonski, arabski, danski, španski, indonezijski, korejski, poljski, ruski, beloruski, nemški, estonski, indijski, italijanski, litvanski, malezijski, portugalski, slovaški, turški, vijetnamski, bolgarski, grški, finski, japonski, latvijski, norveški, brazilski, ukrajinski, češki, francoski, madžarski, nizozemski, romunski, švedski, kitajski...
Format kvot: Vsi formati.
Tehnologija zaščite podatkov: SSL
Mobilne stave: Da
P2P stave: Da
Spletna podpora uporabnikom: Da
Ostalo: Na spletni strani 22bet lahko najdete pregled kvot, rezultate, rezultate v živo in statistiko.

 

Zaključek:

Spletna stavnica 22Bet svojim igralcem zagotavlja velik izbor športnih dogodkov, na katere lahko stavijo. Ponudba športov in opcij za stave je neverjetna, dobri koeficienti. Ponudba za stave v živo je raznovrstna, imajo aplikacijo za mobilne telefone, tako da je tudi igranje na mobilnih napravah na voljo vsem. Vse navedeno jih uvršča med boljše spletne stavnice na tržišču.

Stavnica 22bet